Lezingen

Luisteren met je Hart en Denk-Beeld over dementie

Lezing zondag 24 maart 13.00 uur tot 13.45 uur

Luisteren met je hart!

IK HEB HET NOG NOOIT GEDAAN, DUS IK DENK DAT IK HET KAN!!!!

Heb je ook wel eens het gevoel; ik moet zoooo veel! Alles in je hoofd zegt, beredeneert, dat het ook echt moet. Je hart echter zou het liefst zeggen; ik wil niet!, NEE!!!!!!

Bang om je hart te volgen? Mijn lezing, luisteren met je hart, gaat daarover. Wellicht een eye-opener. Met alledaagse verhalen onderstreep ik wat het oplevert als je wel je hart volgt (dat klopt immers!). Wat een mooie dingen er dan gebeuren!

De rode draad; IK HEB HET NOG NOOIT GEDAAN, DUS IK DENK DAT IK HET KAN... is een mooie ondersteuning daarin. Hoe is het om dat te ervaren, om niet steeds met je verstand, maar vooral met je gevoel, je hart, te handelen.

Geen diepere psychologie, maar gevormd door de levenservaringen, tot mooie inzichten te komen, dat gun ik iedereen! Dat is het doel van mij en mijn lezing!

Aanmelden mag, maar moet niet! Via www.agnesstijnen.nl kan men zich aanmelden.

Harte groet, Agnes Stijnen AGNES ver-TROUWT, 0618224588

Lezing zondag 24 maart om 15.00 uur

Gelukkig welbevinden DENK-BEELD over dementie

Geluk en dementie?

Wat kan zo’n ellendige ziekte nou met geluk te maken hebben. Dementie is verlies, verdriet en gaat over wat je steeds minder kan, hoe het geheugen oplost tot er niets meer overblijft.

Zou dementie ook iets te bieden hebben? Zou er tussen al die draden van verlies, verdriet en aftakeling ook een gouden draad zitten? Een draad vol levende glinstering, een draad die glans geeft, vonken van herinnering, momenten van samen delen van geluk? Daarover gaat deze lezing die eigenlijk geen lezing is maar een DENK-BEELD.

Met overdenkingen en beelden willen Lucretia Verweij van Aurelia-coach en Agnes Stijnen van AGNES ver-TROUWT u meenemen in een ander DENK-BEELD over dementie, niet medisch, maar menselijk.

Dat naast het verlies en het verdriet dat er ook is en er mag zijn, er nog veel te genieten valt voor mensen met dementie en hun omgeving. Laat je verrassen en kom kijken en luisteren naar Lucretia Verweij en Agnes Stijnen met het DENK-BEELD over dementie.

Groetjes, Lucretia Verweij

Aanmelden mag maar is niet verplicht coachingaurelia@gmail.com

Workshop

20-3-2019 • Activiteit

Lees meer

Lezingen

24-3-2019 • Activiteit

Luisteren met je Hart en Denk-Beeld over dementie

Lees meer

Stiltewandeling

27-10-2019 • Activiteit

Stilte ontstaat als er harmonie is.

Lees meer

Kerstoverdenking

23-12-2019 • Activiteit

Kerstoverdenking Natuurbegraafplaats Bergerbos maandag 23 december 2019

Lees meer

© Copyright Natuurbegraafplaats Bergerbos

Ontwikkeld door Tectonex • Ontwerp door Studio Beng