Kerstoverdenking

Kerstoverdenking Natuurbegraafplaats Bergerbos zondag 23 december 2018

Op zondagavond 23 december a.s. om 19.00 uur wordt op Natuurbegraafplaats Bergerbos weer de jaarlijkse Kerstoverdenking georganiseerd op de centrale heuvel. De overdenking wordt dit jaar begeleid door Iris van Noorden en Ute Niessen.
Dit jaar zijn te gast a-capella groep Pure met gitarist Ronny Verkoulen.

Live streaming (audio)
Speciaal voor familie en vrienden welke in het buitenland wonen of verblijven, of voor mensen welke absoluut niet aanwezig kunnen zijn. Via uw computer, laptop, tablet of telefoon kunt u live de kerstoverdenking volgen. Inloggen kan via www.ejaudioverhuur.nl/stream, daarna op knop 'luisteren' klikken.

Parkeren
Parkeerplaats 1 van de natuurbegraafplaats is gereserveerd voor ouderen en gehandicapten. Bezoekers kunnen hun auto parkeren op parkeerplaats 2 (ingang vanuit de Heidestraat), parkeerplaats 3 (Het Sittert 22), in het dorp of langs de wegen richting natuurbegraafplaats. Mensen die in de omgeving wonen is het aan te raden om zoveel mogelijk te voet te komen vanwege de verkeersdrukte (denk aan uw zaklamp voor onderweg).

Weersomstandigheden
Doorgaan kan mede afhankelijk zijn van extreme weersomstandigheden, daarom raadpleeg onze website www.natuurbegraafplaats.nl vanaf 24 uur voor aanvang. Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.
Mail: bergerbos@natuurbegraafplaats.nl
Telefoon kantoor 0493-536099 / Lies 06-43544115 / Huub 06-22906123 / Jos 06-21555048.

Noorderzon ritueelbegeleiding

Ritueelbegeleider Iris van Noorden helpt nabestaanden om de afscheidsviering een persoonlijke inhoud te geven en gaat deze ook voor als spreker. Door met aandacht te luisteren, duiding te geven en verbindingen te leggen, worden losse ideeën tot één samenhangend geheel gebracht. Een hartverwarmende ceremonie bij de verdrietigste momenten in je leven. www.noorderzon-ritueelbegeleiding.nl.
Iris wordt terzijde gestaan door Ute Niessen uit Heinsberg die het Duitse gedeelte verzorgt.

A-capella groep Pure

Pure is een a-capella groep bestaande uit 8 enthousiaste dames uit Roerdalen en Roermond. De groep staat onder leiding van Tanja van Melick. Zeven jaar geleden werd de basis gelegd en in 2012 nam de zanggroep na enige wisselingen in de bezetting een vaste vorm aan. Na opbouw van enig repertoire heeft Pure op diverse gelegenheden haar muzikale inbreng ten gehore gebracht. De diversiteit in muziekkeuze is groot maar de nadruk ligt op lichte popmuziek. Pure zoekt muziek uit die past bij het persoonlijke gevoel. Met andere woorden: Het moet goed voelen en lekker zingen. Pure timmert de laatste jaren flink aan de weg. Ze zijn ooit begonnen met arrangementen die toevallig beschikbaar waren of bedachten zelf eenvoudige arrangementen. Het samen gezellig zingen was en is het uitgangspunt. Nu, zeven jaar later is de groep al een heel stuk verder geprofessionaliseerd. De afgelopen tijd is er regelmatig gebruik gemaakt van een coach die de groep verder helpt de zangkwaliteiten, de dynamiek en performance bij de stukken aan te scherpen. Pure wil een breed publiek bereiken, raken en vermaken met als enig instrument, de Stem!

Zanger-gitarist Ron Verkoulen

Ron Verkoulen is een veelzijdige zanger-gitarist met veel ervaring in het begeleiden van pop- en folksongs. Daarnaast treedt hij op als singer-songwriter met eigen, Limburgstalig, werk. Ron studeerde in 2017 af als muziekdocent aan het conservatorium in Maastricht.

Kerstoverdenking

23-12-2018 • Activiteit

Kerstoverdenking Natuurbegraafplaats Bergerbos zondag 23 december 2018

Lees meer

© Copyright Natuurbegraafplaats Bergerbos

Ontwikkeld door Tectonex • Ontwerp door Studio Beng