kerstoverdenking nieuwe stijl

donderdagavond 21 december 19.00 tot 20.00 uur

Kerstoverdenking in een nieuw jasje

Al sinds 2010 organiseren we in de donkere dagen op het einde van het jaar onze jaarlijkse kerstoverdenking. Deze avond hebben we altijd met veel liefde georganiseerd. En dat blijven we doen, maar vanaf dit jaar in een nieuw jasje. We willen deel Maasbree meer betrekken bij deze avond. Op donderdag 21 december ontvangen we daarom zowel in deel Venlo als in deel Maasbree vanaf 19.00 uur tot 20.00 uur onze bezoekers. Beide delen van de begraafplaats zullen met kaarsen sfeervol verlicht zijn. U kunt zelf een keuze maken welk van de gebieden u wilt bezoeken. In Maasbree vindt u nabij de vijver onze stand waar u kosteloos een warm drankje en wat lekkers kunt halen. Ook krijgt u hier een kaarsje om mee te nemen naar het graf van uw dierbare(n). In Venlo staat eenzelfde stand nabij de boskapel. U kunt op eigen gelegenheid en in alle rust een wandeling maken en een bezoek brengen aan het graf van uw dierbare(n). Er zal geen dienst of gezamenlijke bijeenkomst zijn deze avond. Het kaarsje dat u in een van onze standjes kunt ophalen mag u op het graf plaatsen. Als u weer gaat vragen we u om het kaarsje te doven en eventueel mee naar huis te nemen.

Parkeren deel Maasbree: U kunt met de auto via de Maasbreeweg (ingang Rooth) het bos inrijden. Medewerkers zullen u begeleiden met parkeren. Na afloop kunt u de natuurbegraafplaats via de Maasbreeweg verlaten, uitgang Provincialeweg. Komt u met de fiets dan kunt u deze op de parkeerplaats aan het Rooth parkeren. Parkeren deel Venlo: U kunt met de auto of fiets naar de parkeerplaats deel Venlo (Grote Blerickse Bergenweg 28) komen. Er zijn hier medewerkers aanwezig om het parkeren te begeleiden.

• Neem een zaklamp mee, kleed u warm en trek stevige wandelschoenen aan. • Neem een aansteker mee om uw kaarsje aan te steken. • Mocht het weer niet meewerken dan kan het zijn dat deze activiteit geen doorgang kan vinden. Uiterlijk donderdag 21 december om 10 uur zullen we dan een beslissing nemen. Via onze website www.natuurbegraafplaats.nl zullen we dit kenbaar maken.

Omdat we dit voor de eerste keer op deze manier organiseren zijn we achteraf heel benieuwd naar hoe bezoekers dit ervaren hebben. Wilt u daar wat over kwijt dan mag u dat mailen naar: annemieke@natuurbegraafplaats.nl

kerstoverdenking nieuwe stijl

21-12-2023 • Evenement

donderdagavond 21 december 19.00 tot 20.00 uur

Lees meer

© Copyright Natuurbegraafplaats Venlo-Maasbree

Ontwikkeld door Tectonex • Ontwerp door Studio Beng