Team

Maak kennis met het team achter Natuurbegraafplaats Venlo-Maasbree

Het team achter Natuurbegraafplaats Venlo-Maasbree bestaat uit beheerders Tom Grubben en Annemieke Kluijtmans. Medewerker Maurice Bussemakers en administratief medewerkster Henny Hoogendoorn.

Tom Grubben

Sinds de oprichting in 2010 van Venlo-Maasbree, en zelfs al daarvoor, is Tom betrokken bij de Natuurbegraafplaats. Opgegroeid in de nabije omgeving van de begraafplaats kende hij vooraf het gebied al op zijn duimpje. Toen in het prille begin de kans zich voordeed om in te stappen en zo te kunnen bouwen aan wat Venlo-Maasbree nu is, was de keuze voor Tom snel gemaakt. Tom is als beheerder werkzaam in alle gebieden van de Natuurbegraafplaats. " Om in dit voor mij zo geliefde en vertrouwde gebied mensen te mogen helpen met het organiseren van een persoonlijk en waardig afscheid, dat is waar ik mijn voldoening in vind. "

Annemieke Kluijtmans

Na een jarenlange loopbaan in het onderwijs heeft Annemieke sinds 2017 de overstap gemaakt naar de Natuurbegraafplaats. Als dochter van de oprichter en partner van beheerder Tom Grubben was de uitvaartwereld voor haar niet vreemd. Annemieke is werkzaam in alle gebieden van de natuurbegraafplaats. "Ik vind het mooiste aan mijn werk om iets te kunnen betekenen voor een ander. Daarnaast is de constante afwisseling in werkzaamheden een fijne bijkomstigheid. "

Henny Hoogendoorn

Achter de schermen werkt Henny parttime op kantoor als algemeen medewerkster. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt is er een grote kans dat u haar aan de telefoon krijgt. "Naast mijn administratieve taken vind ik mijn voldoening in het contact met mensen."


Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak met ons maken, dan hebben wij een aantal opties voor u.

Contactinformatie

© Copyright Natuurbegraafplaats Venlo-Maasbree

Ontwikkeld door Tectonex • Ontwerp door Studio Beng