Afscheidceremonie

Afscheidsdiensten kunnen samen met ons geheel naar persoonlijke wens ingevuld worden.

Het is bij ons mogelijk om, geheel in stijl met de Natuurbegraafplaats, een passende afscheidsdienst te houden. Dat kan zowel in onze binnenruimte, maar daarnaast ook buiten, midden in de natuur.

Binnenruimte

In ons kenmerkende ontmoetinscentrum is er mogelijkheid om een afscheidsdienst te houden. De unieke sfeer in deze ruimte maakt dat de afscheidsdienst geheel in lijn met de sfeer op de natuurbegraafplaats ligt. We bieden plaats aan MAXIMAAL 100 personen, combinatie van zitten en staan. LET OP: het maximaal aantal personen bij een koffietafel is 80! (tenzij anders vermeld).

Boskapel

Naast onze binnenruimte beschikken we ook over alle faciliteiten om een afscheidsdienst in de openlucht te laten plaatsvinden. Hiervoor hebben wij twee openlucht dienstplaatsen, de boskapel en de boskapel bij de bezinningsheuvel. De boskapel is ingericht met houten banken die onbeperkt plaats bieden waarvan 150 zitplaatsen. De opstelling is een ovaal, midden in het bos en overgroeid met platanen. In het midden staat de kist met overledene. De boskapel bij de bezinningsheuvel is ingericht voor ongeveer 35 personen. De opstelling is rond.

Afscheidsdiensten kunnen samen met ons geheel naar persoonlijke wens ingevuld worden. Zowel in de openlucht als in de binnenruimte is een live-stream en fotopresentatie mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. Fotopresentatie en live-stream in de openlucht wordt verzorgd door EJAudioverhuur.

Zie voor meer informatie de tarievenlijst


Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak met ons maken, dan hebben wij een aantal opties voor u.

Contactinformatie

© Copyright Natuurbegraafplaats Bergerbos

Ontwikkeld door Tectonex • Ontwerp door Studio Beng