Afscheidsceremonie

Afscheidsdiensten kunnen samen met ons geheel naar persoonlijke wens ingevuld worden.

Het is bij ons mogelijk om, geheel in stijl met de natuurbegraafplaats, een passende afscheidsdienst te houden. Dat kan zowel in onze binnenruimte als buiten, midden in de natuur.

Binnenruimte

In ons kenmerkende ontmoetingscentrum is het mogelijk om een afscheidsdienst te houden die past bij de unieke sfeer van de natuurbegraafplaats. We bieden plaats aan MAXIMAAL 100 personen, combinatie van zitten en staan. LET OP: het maximaal aantal personen bij een koffietafel is 80! (tenzij anders vermeld).

Boskapel

Naast onze binnenruimte beschikken we ook over alle faciliteiten om een afscheidsdienst in de openlucht te laten plaatsvinden. Hiervoor hebben wij twee dienstplaatsen in de openlucht: de boskapel en de boskapel bij de bezinningsheuvel. De boskapel is ingericht met houten banken die zo'n 150 zitplaatsen bieden. De opstelling is ovaal, midden in het bos en overgroeid met platanen. In het midden staat de kist met de overledene.
De boskapel bij de bezinningsheuvel is ingericht voor ongeveer 35 personen. De opstelling daarvan is rond.

Afscheidsdiensten kunnen samen met ons geheel naar persoonlijke wens worde ingevuld. Zowel in de openlucht als in de binnenruimte zijn een live-stream en fotopresentatie mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. Fotopresentatie en live-stream in de openlucht worden verzorgd door EJAudioverhuur.

Zie voor meer informatie de tarievenlijst


Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak met ons maken, dan hebben wij een aantal opties voor u.

Contactinformatie

© Copyright Natuurbegraafplaats Bergerbos

Ontwikkeld door Tectonex • Ontwerp door Studio Beng