De begraafplaats bezoeken

U bent van harte welkom voor een bezoek aan de Natuurbegraafplaats

Natuurbegraafplaats Bergerbos ligt midden in de natuur. Al wandelend door dit bijzondere bos merk je in eerste instantie niet op dat je op een begraafplaats bent. Geen geijkte rijen graven, geen keurig aangeharkte paadjes, geen afgedwongen stilte. Wel wandelaars die een rondje met de hond lopen of een bezoekje brengen aan het graf van hun dierbare. Onze natuurbegraafplaats wordt niet omringd door hekken en kent geen sluitingstijden. Nabestaanden zijn er op elk tijdstip welkom.

Regelmatig krijgen we van bezoekers de vraag of Natuurbegraafplaats Bergerbos inmiddels vol is. Het antwoord hierop is simpel: nee. Er is nog voldoende plaats beschikbaar, zowel nu als in de toekomst.

Route & Parkeren

Plattegrond

Plattegrond

Download

Religies

Natuurbegraafplaats Bergerbos is er voor mensen van alle culturen, levensbeschouwingen en religies. Dat geeft mensen de regie over hun uitvaart zoveel mogelijk in eigen hand. Wie wil kan hier bij leven al een laatste rustplaats uitzoeken en een zeer persoonlijke afscheidsceremonie voorbereiden. Elk afscheid is anders. Op Bergerbos zijn de diensten bijzonder en intiem door het natuurschoon, de prachtige glazen aula en de beide boskapellen waar openluchtdiensten worden gehouden.


Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak met ons maken, dan hebben wij een aantal opties voor u.

Contactinformatie

© Copyright Natuurbegraafplaats Bergerbos

Ontwikkeld door Tectonex • Ontwerp door Studio Beng