Welkom

Kijk rond voor alle mogelijkheden die wij als natuurbegraafplaats aanbieden.

Inloopmiddag vanaf zondag 4 juli a.s. weer mogelijk.

Iedere 1e zondag van de maand, vanaf maart tot en met oktober van 13.30 tot 17.00 uur, is de inloopmiddag of een persoonlijke rondleiding weer mogelijk op onze natuurbegraafplaats. Kom vrijblijvend langs voor een kopje koffie of thee en stel uw vragen.

Wanneer u aankomt op natuurbegraafplaats Bergerbos en u bent minder goed ter been of een minder goede conditie, informeer dan naar onze elektrowagen.

Klik op de link om de introductiefilms te bekijken: Introductiefilm-1 / Introductiefilm-2

Corona virus

Richtlijnen en live streaming

Lees meer

Ontdek

Ontdek wat natuurbegraven is en hoe onze natuurbegraafplaats er uit ziet.

Lees meer

Rustplaats

Verken de mogelijkheden van een rustplaats. Ons streven is om natuurbegraven voor iedereen toegankelijk te maken, daarom bieden wij diverse graftypen aan. Hier vindt u informatie over de verschillende mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Lees meer

Bezoeken

Geniet van de rust, iedereen is te allen tijde vrij om de natuurbegraafplaats te bezoeken. Op deze pagina vind u de benodigde informatie om een bezoek te brengen.

Lees meer

Bosplanten en grafbedekking

In het bos is bijna alles voorhanden om met eenvoudige producten iets moois te maken; denk aan: mos, takjes, dennenappels, boomstronken e.d. In combinatie met enkele bosplanten (stinse planten) groeit het geheel uit tot een natuurlijke grafbedekking.

Lees meer

© Copyright Natuurbegraafplaats Bergerbos

Ontwikkeld door Tectonex • Ontwerp door Studio Beng