Corona virus

Richtlijnen, live streaming en catering

De afscheidslocatie is beschikbaar voor een ceremonie en condoleance tot MAXIMAAL 100 personen (inclusief uitvaartverzorger en personeel). Combinatie van zit- en staanplaatsen. Er is geen mondkapje verplicht. Ook hoeft er geen Coronatoegangsbewijs te worden getoond. De boskapel is beschikbaar voor een ceremonie buiten voor een onbeperkt aantal personen waarvan 150 zitplaatsen. De boskapel bij de bezinningsheuvel is beschikbaar voor een ceremonie buiten tot 30 personen.

Live streaming is mogelijk zodat het afscheid live kan worden gevolgd. Voor een live stream a.u.b. contact opnemen met EJAudioverhuur +31 6 513 76 363.

Daarnaast verwachten wij dat bezoekers hun eigen verantwoordelijkheid nemen en bij een verkoudheid/griep thuis blijven.

Catering

De catering is eventueel in samenwerking met 'Vijo Cuisine', een professioneel cateringbedrijf uit Posterholt. Heeft u ervaring met een ander cateringbedrijf, dat kan natuurlijk ook. Uw eigen catering verzorgen is, vanwege de HACCP-wetgeving, niet mogelijk op Natuurbegraafplaats Bergerbos.

Kiest u voor Vijo Cuisine, zie de website www.vijocuisine.nl/bergerbos voor verschillende cateringmogelijkheden of bel met Vivienne Verstegen 0031 6 468 630 24.

Het aantal personen voor een koffietafel is vanaf 35 tot een MAXIMUM van 80 personen.

Een koffietafel (met uitzondering koffietafel na een asverstrooiing) vanaf 20 tot een gezelschap van 35 personen... Bel dan uiterlijk 2 dagen voor de uitvaart voor 12 uur, met Natuurbegraafplaats Bergerbos 0475 202 232.

© Copyright Natuurbegraafplaats Bergerbos

Ontwikkeld door Tectonex • Ontwerp door Studio Beng