Team

Maak kennis met het team achter Natuurbegraafplaats Bergerbos

Het team achter Natuurbegraafplaats Bergerbos bestaat uit de eigenaren Huub Kluijtmans en Lies Kluijtmans-Bergs, beheerders Jos Nacken, Kofi Sarkodie en Martin Davids. Administratief medewerksters en catering Lies en Emmy Kluijtmans.

Huub Kluijtmans

Sinds december 1998 is Huub de eigenaar van het grondgebied waarop inmiddels Natuurbegraafplaats Bergerbos gevestigd is. Toen nog niet wetende dat er bestemming begraafplaats op dit grondgebied lag kocht hij het als zelfstandig ondernemer in stamhout en bosgronden aan. Zijn ondernemende karakter zag hier een mogelijkheid en wat volgde waren jaren van voorstudie en het bezoeken van Natuurbegraafplaatsen in Engeland. Sinds de opening op 10 mei 2003 is Huub met veel enthousiasme dagelijks betrokken bij de gang van zaken op Bergerbos. Het mooie aan dit werk vind ik de intense dankbaarheid van nabestaanden, het gevoel hebben van opgenomen worden in de natuurlijke cyclus van het leven geeft veel mensen rust. Ik vind het fijn om hierin een aandeel te kunnen zijn. Ondanks dat Huub de pensioengerechtigde leeftijd inmiddels voorbij is, is hij nog bijna dagelijks op Bergerbos te vinden.

Lies Kluijtmans-Bergs

Vanaf het moment dat haar man Huub met de eerste plannen kwam voor een Natuurbegraafplaats, is Lies achter de schermen betrokken geweest bij het proces waarin Natuurbegraafplaats Bergerbos ontstond. Toen in 2004 met de komst van het ontmoetingscentrum de mogelijkheid ontstond om koffietafels aan te bieden, werd dit het werkgebied van Lies. Vanaf die tijd verzorgt ze met veel enthousiasme de catering. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor een groot deel van de administratie op kantoor. Ik vind het mooi om een bedroefde familie te helpen met het verwezenlijken van hun wensen voor de koffietafel. Daarnaast is het een prachtige omgeving om te werken; Zoals een meneer een keer zei, zittend buiten aan de koffietafel: “je zou bijna vergeten dat je op een uitvaart bent, zo mooi is het hier”.

Jos Nacken

Sinds de begindagen, en zelfs al daar voor, is Jos een vertrouwd gezicht op Bergerbos. Jos is altijd woonachtig geweest in de nabije omgeving van de Natuurbegraafplaats. Toen het huidige Bergerbos nog een gewoon bos was kende Jos het gebied al op zijn duimpje. Hij is dagelijks te vinden op de begraafplaats en vormt vaak een aanspreekpunt voor bezoekers die een vraag hebben. Kenmerkend, en heel prettig, is dat Jos voor iedereen een luisterend oor biedt. Jos begeleidt uitvaarten en is daarnaast werkzaam in het onderhoud van het gebied. Ook is Jos verantwoordelijk voor het beeldmateriaal op de website van Bergerbos.

Emmy Kluijtmans

Al enkele jaren kunt u Emmy tegenkomen op Bergerbos. Ze is werkzaam tijdens koffietafels, en verzorgt daarnaast gedeeltelijk op kantoor de administratie. Wanneer u naar kantoor belt is de kans groot dat u Emmy aan de lijn krijgt.

Kofi Sarkodie

Nadat hij enkele jaren in de metaal sector werkzaam is geweest heeft Kofi in januari 2017 de overstap gemaakt naar Natuurbegraafplaats Bergerbos. Kofi is voornamelijk verantwoordelijk voor de administratie, het technisch onderhoud en begeleidt hij uitvaarten.

Martin Davids

Na diverse jaren actief geweest te zijn in het grootschalig groenonderhoud, ben ik sinds kort mede verantwoordelijk voor het groenonderhoud van Natuurbegraafplaats Bergerbos. Ik vind het een fijne gedachte, dat ik, samen met een fijn team om mij heen, Bergerbos kan laten zijn zoals het is.


Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak met ons maken, dan hebben wij een aantal opties voor u.

Contactinformatie

© Copyright Natuurbegraafplaats Bergerbos

Ontwikkeld door Tectonex • Ontwerp door Studio Beng