Stiltewandeling

Natuurbegraafplaats Bergerbos Spazierweg der Stille und Ruhe

Op zondag 29 oktober vanaf 14.00 uur organiseert Natuurbegraafplaats Bergerbos in samenwerking met dichteres Mine Stemkens een stiltewandeling.

In een wandeling van zo’n 75 minuten gaan we op zoek naar de stilte in onszelf en staan we in gedachten stil bij onze dierbare overledenen. Door in de natuur te zijn en door het horen van woorden die ons raken, kunnen we de stilte ervaren die we in ons dagelijkse leven vaak missen.

De wandeling, die wordt begeleid door Mine Stemkens, leidt door het mooie Munnichsbos (monnikenbos). Midden in dit deels ongerepte natuurgebied ligt de Munnichshoeve, waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan.

De wandeling wordt zwijgend afgelegd, afgewisseld met de voordracht van enkele gedichten die helpen om innerlijke stilte te ervaren. Start- en eindpunt is het ontmoetingscentrum van Natuurbegraafplaats Bergerbos, Roskam 7 in Sint Odiliënberg.

Deelname aan de stiltewandeling is kosteloos. Aanmelden kan tot 20 oktober via bergerbos@natuurbegraafplaats.nl. Geef hierbij aan met hoeveel personen u komt. Vol is vol.

Tarieven vergeleken

2-1-2023 • Nieuws

Lees meer

Jubileumboek Bergerbos

13-5-2023 • Nieuws

Lees meer

Bergerbos-urn

4-7-2023 • Nieuws

Lees meer

De boskapel bij de bezinningsheuvel

14-7-2023 • Nieuws

Lees meer

Stiltewandeling

29-10-2023 • Activiteit

Lees meer

© Copyright Natuurbegraafplaats Bergerbos

Ontwikkeld door Tectonex • Ontwerp door Studio Beng